Мања слова Већа слова РСС

Први јавни позив за Мјеру 1

20.03.2018.

Најава: Презентација ПРВОГ ИПАРД јавног позива у Рожајама и Беранама

Пољопривредни произвођачи и заинтересоване стране са подручја општина Рожаје и Беране биће у прилици да се у сриједу, 21. марта детаљније упознају са могућностима подршке коју могу остварити кроз објављени јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 1 „Инвестиције у физички капитал пољопривредних газдинстава“ кроз ИПАРД програм.

19.03.2018.

Пољопривредним произвођачима у Жабљаку и Шавнику представљен Први ИПАРД јавни позив

Пољопривредним произвођачима у Жабљаку и Шавнику представљен Први ИПАРД јавни позив

Пољопривредним произвођачима са подручја општина Жабљак и Шавник представљен је први јавни позив за коришћење средстава из ИПАРД програма.

19.03.2018.

Најава: Презентација ПРВОГ ИПАРД јавног позива у Бијелом Пољу и Петњици

Пољопривредни произвођачи и заинтересоване стране са подручја општина Бијело Поље и Петњица биће у прилици да се у уторак, 20. марта детаљније упознају са могућностима подршке коју могу остварити кроз објављени јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 1 „Инвестиције у физичкси капитал пољопривредних газдинстава“ кроз ИПАРД програм.

16.03.2018.

Најава: Презентација ПРВОГ ИПАРД јавног позива у Жабљаку и Шавнику

Пољопривредни произвођачи и заинтересоване стране са подручја општина Жабљак и Шавник биће у прилици да се у понедјељак, 19. марта детаљније упознају са могућностима подршке коју могу остварити кроз објављени јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 1 „Инвестиције у физички капитал пољопривредних газдинстава“ кроз ИПАРД програм.

16.03.2018.

Пољопривредним произвођачима у Голубовцима и Тузима представљен Први ИПАРД јавни позив

Први јавни позив за коришћење средстава из ИПАРД програма бесповратне подршке црногорским пољопривредницима детаљније је представљен пољопривредним произвођачима у Тузима и Голубовцима.

15.03.2018.

Најава: Презентација ПРВОГ ИПАРД јавног позива у Тузима и Голубовцима

Пољопривредни произвођачи и заинтересоване стране са подручја општине у оквиру Главног града, Тузи и Градске општине Голубовци биће у прилици да се у петак, 16. марта детаљније упознају са могућностима подршке коју могу остварити кроз објављени јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 1 „Инвестиције у физички капитал пољопривредних газдинстава“ кроз ИПАРД програм.

15.03.2018.

Јавни позив за подршку кроз ИПАРД представљен пољопривредним произвођачима из Тивта и Херцег Новог

Јавни позив за подршку кроз ИПАРД представљен пољопривредним произвођачима из Тивта и Херцег Новог

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја данас су пољопривредним произвођачима са територија општина Тиват и Херцег Нови представили могућности подршке кроз први ИПАРД јавни позив, који је отворен до 15. маја.

14.03.2018.

Најава: Презентација ПРВОГ ИПАРД јавног позива у Тивту и Херцег Новом

Пољопривредни произвођачи и заинтересоване стране са подручја општина Тиват и Херцег Нови биће у прилици да се у четвртак, 15. марта детаљније упознају са могућностима подршке коју могу остварити кроз објављени јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 1 „Инвестиције у физички капитал пољопривредних газдинстава“ кроз ИПАРД програм.

14.03.2018.

Пољопривредним произвођачима са Цетиња представљен ИПАРД јавни позив

Пољопривредним произвођачима са Цетиња представљен ИПАРД јавни позив

Први ИПАРД јавни позив за коришћење средстава бесповратне подршке представљен је пољопривредним произвођачима са подручја Пријестонице Цетиње.

13.03.2018.

Најава: Презентација ПРВОГ ИПАРД јавног позива у Цетињу

Пољопривредни произвођачи и заинтересоване стране са подручја пријестонице Цетиње биће у прилици да се у сриједу, 14. марта детаљније упознају са могућностима подршке коју могу остварити кроз објављени јавни позив за додјелу средстава финансијске подршке за Мјеру 1 „Инвестиције у физички капитал пољопривредних газдинстава“ кроз ИПАРД програм.